divendres, 11 de gener del 2008

* FESTA DE NADAL*

Abans de començar les festes de Nadal vam anar a la Residència a celebrar el Nadal amb els nostres avis i amb la resta dels avis de la Residència.

Recordo que estavem nervioses perquè haviem de cantar dues cançons de Nadal, una era "el noi de la mare" que la teniem més o menys assajada i la segona que haviem vulgut nosaltres era "és Nadal", que l'haviem assajat l'hora abans d'anar cap allà.
Un cop vm arribar a la Residència, vam fer una mica de temps tot saludant els nostres respectius avis i reprartint els centres que nosaltres havíem fet per ells, mentrela Coralí i la seva parella de ball es canviaven.

Vam cantar i ens ens va sortir força bé, millor del que ens esperavem, però sobretot i el més important és que nosaltres i sobretot els avis van disfrutar amb la nostra educació.

desprès la Coralí va fer una exhibició de balls de saló, on va fer un sis balls de diferent modalitat. He de dir, però, que la meva àvia em va dir que no li havia agradat el ball, que anava mal vestida i que ella no surtiria de cap manera vestida d'aquella fora.



.... falta acabar....